Disponibil

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 7II, 45.7MP, 4K, body

De la 1.109,99 lei 789,99 lei/luna -29%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 7II,  45.7MP, 4K, body
Măiestria și pasiunea dumneavoastră

 

Nu permiteți nimic să vă oprească atunci când doriți să dați viață viziunii dumneavoastră fără compromisuri. De la micile detalii care spun povești importante, până la cadrele panoramice prezentate în detalii elaborate. De la portrete complexe, până la scene cinematografice. Creați liber, având încrederea că veți percepe fiecare detaliu și veți imortaliza tot ceea ce vedeți.Putere sporită, mai multe detalii

Echipat cu două procesoare EXPEED, Z 7II se adaptează cu ușurință provocării de a crea imagini de înaltă rezoluție pe întregul cadru. Veți experimenta un interval dinamic mai amplu și performanțe îmbunătățite pe întregul spectru ISO. Aveți capacitatea de a vă focaliza cu o precizie absolută, chiar și în condiții de iluminare extrem de scăzută.


Performanță rapidă și fiabilă

 

Cu sloturile duble pentru carduri, puteți utiliza carduri SD UHS-II într-una dintre ele și carduri XQD sau CFexpress ultrarapide în cealaltă. Puteți configura aparatul foto pentru a folosi cardurile în modul de depășire sau pentru copiere de rezervă, sau pentru a separa fișierele RAW de cele JPEG și fotografiile de clipurile video.


Focalizare automată extrem de precisă cu o acoperire extinsă

 Sistemul hibrid de focalizare automată oferă o precizie excelentă și o acoperire largă, iar aparatul foto revine la punctul de focalizare selectat atunci când este activat din modul de așteptare. Măsurarea expunerii până la -4 EV este disponibilă atunci când fotografiați cu un obiectiv cu diafragmă f/2 sau mai deschisă.

Capturați momentele mai rapid și pentru mai mult timp - în liniște

Vitezele de fotografiere de până la 10 cadre pe secundă oferă o flexibilitate extraordinară, în timp ce memoria tampon mai mare și sloturile duble pentru carduri vă permit să realizați fotografii fără întreruperi. Înregistrați până la 200 de imagini JPEG de rezoluție completă sau 77 de imagini RAW necomprimate pe 12 biți într-o singură serie.

Urmărire precisă, chiar și subiectele mici

 Aveți opțiunea de a activa sau dezactiva funcția de urmărire prin intermediul declanșatorului sau de a asigna urmărirea la un buton Fn al aparatului foto sau al obiectivului.


Interval dinamic uimitor

Texturi, modele, culori. Z 7II oferă un interval dinamic incredibil la valori ISO atât ridicate, cât și scăzute. Gradările tonale sunt extrem de netede, iar tonurile pielii sunt redate cu o precizie uimitoare. Capacitatea de a filma video la rezoluții de până la 4K/60p vă permite să redați scene dinamice într-un detaliu fascinant.

Un vizor care se adaptează

Vizorul electronic (EVF) de înaltă definiție, cu 3.690.000 de puncte, vă oferă o vizualizare cursivă și neîntreruptă, chiar și în timpul fotografiilor la viteze ridicate. Rata mare de reîmprospătare minimizează întreruperile, asigurându-vă că nu veți pierde niciodată din vedere subiectul din fața aparatului foto.


Afișaje adaptate nevoilor dumneavoastră

Afișajele de informații personalizabile vă oferă posibilitatea de a regla rapid setările sau de a dezactiva complet afișajul de informații în timpul fotografiilor. Atunci când dezactivați monitorul pentru a utiliza vizorul electronic în modul de vizualizare în timp real, acesta se oprește automat pentru a economisi energie


Nikon Z

Nikon Z este cel mai avansat sistem optic dezvoltat vreodată de Nikon. Montura ultra-lată Z, împreună cu o gamă în continuă expansiune de obiective extraordinare NIKKOR Z, vă permite să creați cu lumină ca niciodată înainte. Fiecare obiectiv, oricare deschidere. Lumina este mai luminoasă. Profunzimea este mai mare. Acuitatea este mai accentuată.Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Claritate imagine4K
Diagonală vizibilă ecran (cm)8
MaterialAluminiu
Model MirrorlessZ 7II
SKUVOA070AE
Tip vizorOLED

Senzor

Dimensiune senzor (mm)35.9 mm x 23.9 mm
Rezoluție senzor45.7 Mpx
Tip senzorCMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, NEF
Fotografiere continuă10 cadre/sec
Rezoluție foto8256 x 5504

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K

Tip obiectiv

Montura obiectivZ

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieSDXC, SDHC, XQD

Dimensiuni

Dimensiuni134 x 100.5 x 69.5 mm

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?