Disponibil

Aparat Foto DSLR Nikon D850, 45.7MP, body

De la 1.399,99 lei 689,99 lei/luna -51%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

 Aparat Foto DSLR Nikon D850, 45.7MP, body  Iată sensibilitatea la lumină, nuanță și expresie

Descoperiți detalii în cele mai întunecate cadre și în umbrele cel mai adânci. Cu un interval ISO de vârf în această clasă, de la 64 la 25600, extensibil de la 32 până la 102400 (echivalent).

Experimentați o operare practic lipsită de zgomot la ISO-uri ridicate și o precizie remarcabilă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5, moștenit de la D5, asigură o calitate a imaginii de primă clasă pe întregul spectru al ISO-urilor. Sistemul de focalizare automată sensibil funcționează cu o precizie extrem de mare până la -3 EV pentru toate punctele de focalizare, iar în punctul central, la -4 EV (ISO 100, 20 °C). Senzorul RGB de 180K pixeli și sistemul avansat de recunoaștere a scenei oferă rezultate impresionante chiar și la -3 EV.


Creați fără limite. Obțineți rezultatele dorite, fără compromisuri.

 

 

Bine ați venit la spectacolul imaginilor în format FX, într-o formulă cu totul nouă. De la studio până la cele mai îndepărtate colțuri ale pământului.

Senzorul rapid, de rezoluție extrem de înaltă, din formatul FX al aparatului foto D850 utilizează 45,7 megapixeli de rezoluție efectivă pentru a furniza fișiere cu detalii bogate, de 45,4 MP. Realizați imprimări de înaltă rezoluție pe formate foarte mari. Înregistrați filme la rezoluții 4K pe întregul cadru. Senzorul de imagine CMOS, iluminat din spate, nu dispune de filtru optic low-pass și include micro-lentile pe cip, cu o structură fără spații, și un strat de acoperire antireflex. Lumina incidentă ajunge mai eficient la fotodiode, permițând obținerea de detalii excepționale și un interval dinamic incredibil. În plus, sistemul AF cu 153 de puncte, moștenit de la D5, garantează focalizare extrem de precisă și acoperire amplă, necesare pentru imagini de foarte înaltă rezoluție pe întregul cadru.
Iată cum arată viteza la 45,4 MP

Capturați momentele decisive cu combinația esențială între viteză, detalii și precizie. Atingeți viteze de fotografiere în serie de până la 9 cadre pe secundă, la rezoluție completă. Beneficiați de o focalizare automată extraordinară.

Revelați acele momente extrem de importante, cu echilibrul perfect între putere și rezistență. D850 poate înregistra la 7 cadre pe secundă. Sau puteți obține 9 cadre pe secundă cu gripul opțional MB-D18, folosind acumulatorul EN-EL18B (folosit la D5). Realizați imagini la rezoluție completă, chiar și atunci când fotografiați în format RAW, iar acumulatorul de la D5 permite capturarea a 1840 de cadre cu o singură încărcare (în modul de declanșare cadru unic, conform standardelor CIPA). Un procesor AF dedicat asigură o recunoaștere rapidă a subiectelor atunci când fotografiați cu un număr mare de cadre pe secundă: chiar și subiectele mici care se mișcă rapid în condiții de lumină scăzută pot fi urmărite cu o precizie remarcabilă. În plus, fanta de card dublu a aparatului foto vă permite să utilizați un card SD UHS-II și un card XQD - cea mai rapidă combinație posibilă.


Acesta este angajamentul tău. În 45,4 milioane de pixeli de realitate.

 

Performanța este totul. Atunci când îmbinați puterea imaginii cu rezoluție foarte mare cu versatilitatea de a fotografia în orice mediu și de a vă adapta la orice flux de lucru, atrageți atenția.

Flexibilitate creativă. Energie. Precizie. D850 nu este doar puternic - acest aparat foto ridică perfecțiunea la un nivel cu totul nou. Obțineți performanța imaginilor fără compromis, indiferent dacă fotografiați în format RAW de dimensiuni mari, medii sau mici. Atât aparatul foto, cât și gripul opțional MB-D18 sunt echipate cu etanșări extinse împotriva intemperiilor: aveți libertatea de a fotografia pe perioade mai lungi, oriunde. De asemenea, este primul DSLR până acum care oferă procesarea focus-stacking în aparatul foto, pentru imagini extrem de clare, cu o adâncime de câmp vastă.Vezi mai mult

Atribute

Claritate imagine4K

Caracteristici Generale

Diagonală vizibilă ecran (cm)8
Model MirrorlessD850
SKUVBA520AE
Tip vizorPentaprisma

Senzor

Dimensiune senzor (mm)35.9 x 23.9
Rezoluție senzor45.7 Mpx
Tip senzorCMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, RAW, Tiff
Fotografiere continuă7 cadre/sec
Rezoluție foto8256 x 5504

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K UHD

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieSD, SDXC, SDHC, XQD

Blit

Funcții bliți-TTL, sincronizare max. 1/250s
Tip blițIntegrat

Dimensiuni

Dimensiuni146 x 124 x 78.5

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?