Telerenta.ro, furnizor de top în domeniul închirierilor de electronice, îți oferă o soluție avansată pentru afacerea ta. Poți beneficia de echipamente și tehnologii de vârf, fără a face investiții masive de capital.

Închirierea este ușoară și intuitivă.

În primul rând, trebuie să-ți creezi un cont personal pe Telerenta.ro și să adaugi detaliile companiei tale în secțiunea "Companiile mele". Acest lucru îți va permite să închiriezi produse și în numele și pentru compania ta, asigurând o gestiune transparentă și organizată.

Când plasezi comanda pentru închiriere, ai grijă să bifezi firma dorită în secțiunea de "Date facturare". Acest lucru ne va permite să generăm contractul și facturile pentru închiriere pe numele entității juridice.

După ce compania ta este adăugată în cont, explorează catalogul nostru de produse disponibile pentru închiriere.

Procesul de eKYC trebuie asumat de administratorul companiei sau de o persoană cu drept de semnătură.

În secțiunea "Contractele mele" vei putea gestiona cu ușurință contractele de închiriere în curs si vizualiza istoricul închirierilor.

Plata și facturarea se fac electronic, asigurând securitatea și ușurința tranzacțiilor, contribuind astfel la optimizarea fluxului de numerar al companiei tale.

Alegând închirierea electronică pentru afacerea ta, vei beneficia de o soluție inovatoare pentru a face față provocărilor economice și tehnologice actuale, având acces la echipamente și tehnologii de ultimă generație fără costuri inițiale semnificative, eficientizând astfel activitățile și contribuind la rentabilitatea afacerii tale.

Dacă reprezinți o persoană juridică și ai nevoie de o ofertă personalizată de închiriere, te rugăm să ne scrii folosind formularul din pagina de contact.

Căutare>

Ce produs cauți?