Disponibil

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z fc, 20.9 MP, Video 4K, Kit obiectiv 16-50mm silver

De la 579,99 lei 289,99 lei/luna -50%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z fc, 20.9 MP, 4K, Kit obiectiv 16-50mm silverSelectoare de control fizice

 

Selectoare  individuale vă oferă posibilitatea de a regla timpul de expunere, compensarea expunerii și sensibilitatea ISO fără a fi nevoie să navigați în meniul aparatului foto. Totodată, puteți personaliza setările aparatului foto pentru a utiliza manetele de control pentru ajustarea timpului de expunere sau compensarea expunerii.


  NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR – Argintiu

Ediția argintie a obiectivului cu zoom pentru unghi larg în format DX, cu o gamă focală de 16-50 mm. Tonalitatea argintie de pe Z fc este reflectată în acest obiectiv extrem de compact, oferind o combinație specială între aparatul foto și obiectiv, fiind ideală pentru a vă însoți în orice loc.


Captați momentele emblematice

 

Imortalizați momentele emblematice cu un aparat foto care vă aduce în contact cu estetica pe care ați admirat-o dintotdeauna. Inspirat de celebrul aparat foto SLR cu film Nikon FM2 din începutul anilor '80, aparatul foto mirrorless Z fc se remarcă prin detalii autentice de design, recreându-le cu meticulozitate: de la manetele de comandă până la vizorul rotund și emblema clasică Nikon, gravată pe pentaprismă.

Perspective uluitoare

Ecranul tactil cu rezoluție înaltă și unghi variabil facilitează capturarea imaginilor din orice unghi dorit. Împingeți monitorul în față, iar aparatul foto trece automat în Modul Autoportret. O soluție perfectă, fie că filmați sau realizați autoportrete.


Performant în orice condiții de lumină

 Momentelor deosebite nu le este necesară o iluminare perfectă, iar aparatul Z fc nu face excepție. Datorită intervalului său ISO extins și a capacității de focalizare automată în lumină redusă, puteți captura imagini chiar și la apusul soarelui


Filtre și efecte

Cu 20 de opțiuni Creative Picture Control (Controlul Creativ al Imaginii) disponibile în aparatul foto, puteți vizualiza toate acestea în timp real atunci când fotografiați sau filmați. Reglați cu ușurință intensitatea pentru a potrivi cu precizie viziunii dumneavoastră

 


Înregistrări video realizate cu măiestrie

Aveți posibilitatea să înregistrați imagini video la rezoluții 4K/UHD la 30p sau să transformați momentele obișnuite în epice, înregistrând secvențe de film cu redare încetinită în Full HD. De asemenea, puteți captura cadre fixe în timpul filmării și să creați în aparatul foto secvențe de trecere a timpului, la rezoluții 4K.

 


Manevrabil ca un aparat foto cu film Nikon

 

Selectoarele de control sunt plasate în aceeași poziție precum pe Nikon FM2, fiecare manetă fiind prelucrată dintr-un bloc solid de aluminiu. Mecanismele funcționează cu o precizie remarcabilă, oferindu-vă senzația distinctă a clicului. Dacă ați folosit anterior un aparat foto SLR de la Nikon, veți recunoaște imediat memoria acțiunii manuale a manetelor. În caz contrar, veți fi plăcut impresionat de naturalețea acestora.
Experimentați calitatea

Structura aparatului foto Z fc este realizată din aliaj de magneziu, aceeași materie primă folosită în construcția aparatelor foto profesionale de la Nikon. Cu un echilibru perfect între durabilitate și greutate redusă, acest aparat foto este proiectat pentru a vă însoți oriunde vă duce creativitatea.


Vizor electronic rotund

Aparatul foto Z fc dispune de un vizor electronic de înaltă rezoluție, iar forma sa circulară amintește de vizorul optic cu care era dotat Nikon FM2. Acesta vă oferă imagini clare și se activează automat atunci când apropiați aparatul foto de ochi

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Claritate imagine4K
Diagonală vizibilă ecran (cm)7.5
Model MirrorlessZ fc
SKUVOA090K002
Tip vizorOLED

Senzor

Dimensiune senzor (mm)23.5 mm x 15.7 mm
Rezoluție senzor20.9 Mpx
Tip senzorCMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, NEF
Fotografiere continuă11 cadre/sec
Rezoluție foto5568 x 3712

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K

Tip obiectiv

Montura obiectivZ

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieSD, SDXC, SDHC

Dimensiuni

Dimensiuni134.5 x 93.5 x 43.5 mm

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?