Disponibil

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 30, 20.9 MP, Video 4K, Kit obiectiv 16-50mm

De la 299,99 lei 209,99 lei/luna -30%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 30, 20.9 MP, Video 4K, Kit obiectiv NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VRExperimentați succesul cu tehnologia 4K

 

 

 De la captura imaginilor video 4K UHD (30p) până la înregistrarea de secvențe și redarea încetinită fluidă în Full HD (120p), Z 30 utilizează întreaga lățime a senzorului său generos pentru a vă oferi un câmp vizual de 100% (aproximativ). Este simplu să vă încadrați atât dumneavoastră, cât și subiectele.


Nu există nicio limită pentru creativitatea ta

 

Puteți înregistra segmente video neîntrerupte timp de până la 125 de minute⁵ - mai mult decât suficient pentru sesiuni de înregistrare lungi sau pentru fotografiere continuă. Conectivitatea prin Wi-Fi și Bluetooth, împreună cu aplicația SnapBridge de la Nikon, vă permit să încărcați conținut de oriunde.


Explorează mai mult. Comunică mai mult.

 

De la unboxing-uri la recenzii, de la rețete la prezentări practice. De la muzică la arta culinară, de la călătorii la parkour. Indiferent de pasiunile tale, atunci când ai capacitatea de a înregistra imagini video de calitate profesională, vei oferi o experiență îmbunătățită urmăritorilor tăi. Z 30 îți oferă posibilitatea de a crea clipuri video cu claritate, profunzime de câmp și sunet impecabil, caracteristici pe care le așteaptă de la cei mai buni vloggeri și streameri.

Inspirat de misterul nopții

Atât imaginile video, cât și fotografiile realizate în condiții de lumină scăzută sunt redată într-un mod curat și profesional. Exploatați întregul interval de sensibilități ISO, filmând până la ISO 25600 și fotografiind până la ISO 51200 (extensibil). Capturați cu ușurință chiar și în condiții de iluminare redusă, având încredere în aceeași funcție AF rapidă și precisă pe care vă bazați în timpul zilei.


Mai multă lumină, mai multe oportunități de a impresiona!

 Cu montura sa Z extrem de largă, aparatul foto permite senzorului CMOS mare în format DX, cu 20,9 MP, să captureze mult mai multă lumină decât un smartphone. Indiferent dacă filmați sau fotografiați, beneficiați de acele detalii bogate pe care un telefon nu le poate oferi. Fie că sunteți în interior sau în exterior, ziua sau noaptea.


Sunet pur și limpede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Înregistrați sunete de o calitate excepțională folosind microfonul stereo încorporat sau conectând un microfon extern. Meniul audio vă oferă opțiuni pentru înregistrarea vocii dvs. sau a sunetului ambiental, precum muzica sau zgomotul străzii. De asemenea, dispuneți de o funcție de reducere a zgomotului provocat de vânt.

 


Comod și stabil

Când țineți aparatul foto Z 30 în mână, veți simți imediat confortul și echilibrul său perfect. Este o remarcabilă realizare inginerească să aveți un mâner atât de bine conturat pe un aparat foto atât de compact. Mânerul profund permite o fotografiere stabilă, chiar și atunci când folosiți aparatul foto cu brațul întins. În plus, sistemul de reducere electronică a vibrațiilor (e-VR) de la Nikon asigură că imaginile și secvențele video rămân clare și stabile.


  Avansați către un nivel de calitate care inspiră

Indiferent dacă sunteți acasă, într-un studio sau în mișcare, puterea fotografică a aparatului foto Z 30 vă va permite să creați cele mai captivante vloguri și să mențineți interesul audienței cu imagini statice deosebit de detaliate. Aceasta este oportunitatea dumneavoastră de a evolua la un nivel superior, oferind conținut care impresionează chiar din momentul capturării.
Gata pentru orice moment de acțiune

Indiferent de poziționare, butonul de înregistrare video amplasat pe partea superioară a aparatului foto este mereu la îndemână. Un contur roșu distinct înconjoară ecranul pentru a confirma că sunteți în modul video, iar o lumină roșie în față confirmă că înregistrați.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Claritate imagine4K
Diagonală vizibilă ecran (cm)7.5
Model MirrorlessZ 30
SKUVOA110K001
Tip vizorNu

Senzor

Dimensiune senzor (mm)23.5 mm x 15.7 mm
Rezoluție senzor20.9 Mpx
Tip senzorCMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, NEF
Fotografiere continuă11 cadre/sec
Rezoluție foto5568 x 3712

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K

Tip obiectiv

Montura obiectivZ

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieSD, SDXC, SDHC

Dimensiuni

Dimensiuni128 x 73.5 x 59,5 mm

5 pe baza a 1 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?