Disponibil

Aparat Foto DSLR Nikon D780, 24.5MP, body

De la 829,99 lei 539,99 lei/luna -35%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Aparat Foto DSLR Nikon D780, 24.5MP, body  Focalizare automată prin vizor

 

Sistemul AF cu detecție de fază în 51 de puncte este sensibil până la -3 EV, iar vizorul optic luminos permite confirmarea clară, în timp real, a acțiunii pe care o încadrați. Urmăriți subiectele cu viteza fulgerului, chiar și în condiții de lumină scăzută.


Tot timpul pe subiect

 

În timpul fotografierii prin vizor, sistemul AF cu 51 de puncte vă permite să vă adaptați instantaneu prin comutarea rapidă între modurile AF avansate. Beneficiați de captarea rapidă și de izolarea uimitoare a fundalului, cu modul Zonă AF grupat.


Fără să vă opriți niciodată

 

Deoarece nimic nu vă poate încetini, sunteți liber să creați liber. Corpul etanș și rezistent din aliaj de magneziu al D780 vă asigură că este pregătit pentru orice loc. Fantele duble acceptă carduri SD UHS-II rapide, care gestionează cu ușurință vitezele mari de fotografiere în serie ale aparatului foto și păstrează bufferul gol pentru serii ulterioare. Un mâner adânc și o durată mare de funcționare a acumulatorului contează enorm atunci când ședințele foto sunt lungi.

Focalizare automată în timp real

 

Atunci când fotografiați în modul de vizualizare în timp real, sistemul hibrid de focalizare automată cu 273 de puncte acoperă aproximativ 90% din cadru pe orizontală și aproximativ 90% pe verticală. Ecranul cu înclinare deschide unghiurile și permite declanșarea tactilă și focalizarea automată tactilă.


Precizie în toate condițiile de iluminare

 

Sistemul hibrid de focalizare automată cu 273 de puncte este sensibil până la -5 EV atunci când fotografiați cu un obiectiv cu o diafragmă maximă de f/1.4 sau mai mare. Pentru scenele cu iluminare scăzută, puteți activa funcția de focalizare automată în lumină redusă și să fotografiați chiar și la -7 EV cu expunere automată.


Revelați momentele esențiale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Când folosiți vizorul, profitați de vitezele de fotografiere în serie de până la 7 cadre pe secundă cu focalizare automată și expunere automată. Ajungeți la 12 cadre pe secundă când folosiți modul de Fotografiere cu vizualizare în timp real fără sunet. Obțineți imagini de înaltă rezoluție, chiar și atunci când fotografiați în format RAW.

 


Captură rapidă a momentelor

 

Dacă doriți să surprindeți mișcările în cele mai mici detalii, comutați în modul Vizualizare în timp real și puteți înregistra imagini statice Full HD (2 MP) la rate de cadre de până la 120 fps. Sau, puteți captura imagini statice 4K/UHD (8 MP) la rate de cadre de până la 30 fps.


Flexibilitate

 

D780 vă oferă flexibilitatea de a lucra direct cu obiectivele preferate NIKKOR cu montură F și este compatibil cu întreaga gamă de blițuri Speedlight de la Nikon. De asemenea, suportă în întregime iluminarea avansată fără fir cu radiocomandă, permițând utilizarea unităților de bliț SB-5000 versatile. Transferul rapid de date și conectivitatea wireless facilitează distribuirea ușoară a imaginilor în locurile dorite.

N-Log

 

N-Log vă permite să păstrați până la 12 trepte de interval dinamic, oferindu-vă o mai mare flexibilitate în procesul de editare și gradare. Înregistrarea în N-Log la adâncimea de 10 biți vă permite să capturați de patru ori mai multe informații decât înregistrarea standard pe 8 biți.


Hybrid Log Gamma (HLG)

 

Hybrid Log Gamma (HLG) vă oferă avantajul de a nu mai petrece timp în post-producție pentru gradarea culorilor. Cu D780, puteți utiliza un recorder de filme extern pentru a înregistra segmente de film HDR HLG bogate, care pot fi redări direct pe un televizor sau monitor compatibil.

Vezi mai mult

Atribute

Claritate imagine4K

Caracteristici Generale

Diagonală vizibilă ecran (cm)8
Model MirrorlessD780
SKUVBA560AE
Tip vizorPentaprisma

Senzor

Dimensiune senzor (mm)35.9 mm x 23.9 mm
Rezoluție senzor24.5 Mpx
Tip senzorBSI CMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, NEF
Fotografiere continuă7 cadre/sec
Rezoluție foto6048 x 4024

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieSD, SDXC, SDHC

Blit

Tip blițIntegrat

Dimensiuni

Dimensiuni143.5 x 115.5 x 76 mm

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?