Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de tehnologie și de inovație. Ne-am propus să revoluționăm industria de închiriere electronică, oferind clienților noștri cele mai bune servicii și cele mai atractive produse.

Fiecare membru al echipei Telerenta este dedicat misiunii noastre de a oferi clienților o experiență de închiriere simplă, convenabilă și de înaltă calitate. Suntem mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și tendințe în domeniul electronicelor, pentru a ne asigura că oferim produse de ultimă generație.

Ne mândrim cu faptul că suntem un start-up de tehnologie românesc și avem ambiția să creștem și să ne extindem pe piața de închiriere electronică din țară și din afara ei. Suntem recunoscători pentru sprijinul și încrederea clienților noștri, care ne motivează să mergem mai departe și să devenim cea mai bună companie de închiriere electronică din România.

Îți mulțumim că ne-ai ales și te asigurăm că echipa noastră va face tot posibilul pentru a-ți oferi cele mai bune servicii și produse de închiriere electronică!

Ne poți scrie oricând: Contact.

Din punct de vedere legal, www.telerenta.ro este deținut de TELERENTA S.R.L., cu sediul in Voluntari, judet Ilfov, bd Pipera nr 1/I, cladire Admax Center, et 3, biroul 6 Cod Unic de Identificare: RO47465690 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/264/2023 

Căutare>

Ce produs cauți?