Disponibil

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 6II, 24.5MP, 4K, body

De la 759,99 lei 539,99 lei/luna -29%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 6II, 24.5MP, 4K, bodyMult mai rapid

 

 

Sistemul AF hibrid ultralarg asigură captarea precisă a subiectelor. Puteți fotografia la cadre de până la 14 fps la rezoluție completă, cu focalizare automată și expunere automată complete. În momentele în care viteza este crucială – și mereu este – veți surprinde imagini pe care alții le-ar putea rata.


Putere dublă

 

 

Indiferent de ceea ce faceți cu lumina, veți obține rezultate mai rapide și mai fluide. Cele două procesoare EXPEED vă furnizează o putere dublă pentru toate aspectele, de la focalizarea automată la capacitatea tamponului de memorie. Operațiunile sunt extrem de fluide, indiferent dacă filmați sau fotografiați


 

Dacă sunteți pasionat de videografie, acesta este aparatul foto Nikon potrivit pentru dumneavoastră. Senzorul în formatul cadru întreg al aparatului foto și interpretarea tuturor pixelilor asigură un interval dinamic mai extins și calitate superioară a segmentelor video. Puteți regla viteza de focalizare automată și sensibilitatea de urmărire în timpul înregistrării, beneficiind de funcțiile AF pentru detectarea ochilor și a animalelor chiar și în timpul filmărilor. Cadențele flexibile de cadre vă oferă multiple opțiuni, iar transferul simplu al segmentelor filmate este la îndemâna dumneavoastră.

Mai multă viteză - pentru perioade extinse

Cu o memorie tampon mai rapidă și de înaltă performanță, puteți realiza fotografierea continuă a până la 200 de imagini JPEG sau 124 de imagini RAW necomprimate pe 12 biți într-o singură serie. Rata ridicată de reîmprospătare garantează că nu veți pierde niciun moment important, iar sistemul de procesare duală EXPEED asigură viteze de scriere remarcabile


RAW prin HDMI

Obțineți controlul maxim în post-producție și viteze de transfer mai rapide. Z 6II vă oferă posibilitatea de a vă conecta la un recorder extern compatibil ATOMOS pentru a exporta imagini video în format ProRes RAW®. Această opțiune păstrează toate datele de la senzor în fișiere mai compacte, menținând calitatea la nivelul cadrelor întregi ale aparatului foto


Fotografiere în poziție verticală

 

 

 

Fotografierea în poziție verticală devine mai facilă cu gripul opțional MB-N11, care include comenzi integrate. De asemenea, vă permite să schimbați acumulatorii fără a pierde alimentarea.

 


Fotografiere rapidă cu bliț

 

 

 

Fotografierea rapidă cu bliț devine o opțiune viabilă, putând utiliza blițuri externe chiar și în timpul fotografiilor la cadențe mari de cadre, de până la 14 fps. Aceasta vă permite să obțineți niveluri mai mari de profunzime și dimensiune, iluminând întregul cadru în orice moment.


 

Fie că sunteți un fotograf care filmează, un videograf care fotografiază sau creează conținut media mixt, fie că lucrați independent sau în colaborare. Indiferent dacă vă dedicați acțiunii de mare viteză sau capturați momente de liniște fascinantă. Fie că realizați imagini cinematografice 4K sau interviuri ocazionale, acest aparat foto este pregătit să țină pasul cu orice creați cu ajutorul luminii.
Descoperiți perspective noi

 

 

 

Înregistrați secvențe video sau realizați fotografii. Nicio detaliu nu vă va scăpa. Veți aprecia, cu siguranță, profunzimea cinematografică pe care o puteți obține cu gama variată de obiective NIKKOR Z compacte și rapide.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Claritate imagine4K
Diagonală vizibilă ecran (cm)8
MaterialAluminiu
Model MirrorlessZ 6II
SKUVOA060AE
Tip vizorOLED

Senzor

Dimensiune senzor (mm)35.9 mm x 23.9 mm
Rezoluție senzor24.5 Mpx
Tip senzorCMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, NEF
Fotografiere continuă14 cadre/sec
Rezoluție foto6048 x 4024

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K

Tip obiectiv

Montura obiectivZ

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieSDXC, SDHC, XQD

Dimensiuni

Dimensiuni134 x 100.5 x 69.5 mm

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?