Disponibil

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 5, 24.3MP, 4K, body

De la 479,99 lei 339,99 lei/luna -29%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Aparat Foto Mirrorless Nikon Z 5, 24.3MP, 4K, bodyAbsolut captivante

 

 

Portrete cu o varietate bogată de nuanțe tonale. Filme cu o adâncime de câmp extrem de mică. Senzorul CMOS în formatul cadru complet, cu 24,3 MP, valorifică pe deplin potențialul monturii Z de mari dimensiuni pentru a captura lumina și a produce rezultate remarcabile.


Luminos în orice condiții de iluminare

 

 Bucurați-vă de flexibilitatea de a vă adapta instantaneu la schimbările de lumină datorită intervalului ISO extins al aparatului foto, situat între 100 și 51200. Fără teamă de zgomot, veți obține imagini clare și un interval dinamic remarcabil atât la sensibilități ISO ridicate, cât și la cele scăzute.


Configurație ergonomică, specifică sistemelor Z de la Nikon

 

Cu toate că acest aparat foto cu cadru întreg are un corp compact, manevrarea sa este ușoară. Mânerul adânc oferă o senzație de siguranță, iar principalele elemente de control sunt plasate în mod ideal

Capturați imagini sau realizați înregistrări video fără întrerupere

Aveți posibilitatea să încărcați (atunci când aparatul foto este oprit) sau să alimentați aparatul foto Nikon Z 5 prin intermediul USB². Acest lucru este convenabil atunci când doriți să fotografiați pentru perioade mai lungi, fie în interior, fie în timpul unei înregistrări video continue.


Experimentați controlul intuitiv cu atingere

 Explorați unghiurile potrivite folosind ecranul tactil cu funcție de înclinare și focalizați atingând ecranul. Derulați ușor prin fotografii și clipuri video cu ajutorul gesturilor de tragere cu degetul, iar pentru a examina cu atenție, atingeți de două ori pentru a vedea o vizualizare la 100% a zonei de imagine.


Sistem de reducere a vibrațiilor extrem de eficient

 Sistemul puternic VR de stabilizare pe cinci axe al imaginii, încorporat în aparatul foto, vă permite să realizați fotografii cu timpi de expunere cu până la cinci stopuri mai lungi decât în absența VR. Indiferent de obiectivul NIKKOR Z pe care îl utilizați, capturile rămân clare, iar imaginile video sunt stabilizate.

 


Exprimați creativitatea cu ușurință

Adăugați o notă personală fotografiilor și clipurilor video. Sistemul de control al imaginii de la Nikon vă oferă posibilitatea de a aplica filtre creative distincte și de a vizualiza în timp real rezultatele în vizorul electronic sau pe monitor.


Înregistrări video fluide în 4K

Transformați momentele cotidiene în experiențe cinematografice. Nikon Z 5 înregistrează segmente video clare în Ultra HD 4K, iar obiectivele NIKKOR Z de cadru întreg oferă o adâncime de câmp frumoasă. Aveți posibilitatea să creați filme secvențiale remarcabile și să capturați fotografii în timpul filmărilor.


Vizor electronic deosebit de clar

Ceea ce observați în vizorul electronic (EVF) cu definiție înaltă, ce dispune de 3.690.000 de puncte, este exact ceea ce veți captura. Setările esențiale, precum expunerea, sensibilitatea ISO și balansul de alb, sunt aplicate în timp real.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Claritate imagine4K
Conţinut pachetNikon Z5 , Capac corp BF-N1, Ocular vizor din cauciuc DK-29 , Acumulator Li-ion EN-EL15c , Incarcator MH-25a , Curea AN-DC19 , Cablu USB UC-E24 , Capac cupla accesorii BS-1
Diagonală vizibilă ecran (cm)8
Model MirrorlessZ 5
SKUVOA040AE
Tip vizorOLED

Senzor

Dimensiune senzor (mm)35.9 mm x 23.9 mm
Rezoluție senzor24.3 Mpx
Tip senzorCMOS

Calitate foto

Format imaginiJPEG, RAW, NEF
Fotografiere continuă4.5 cadre/sec
Rezoluție foto6016 x 4016

Calitate conținut video

Format rezoluție video3840 x 2160 px
Inregistrare audioPCM liniar, AAC
Rezoluţie ecran4K

Tip obiectiv

Montura obiectivZ

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Slot-uri memorieDual slot SD

Dimensiuni

Dimensiuni134 x 100,5 x 69,5 mm

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?