Disponibil

Monitor plat cu USB type-C și design ergonomic

De la 59,99 lei 49,99 lei/luna -17%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Monitor plat cu USB type-C și design ergonomic

Mențineți eficiența, mențineți confortul

Experimentați o productivitate sporită. Personalizați-vă biroul pentru orice nevoie cu un suport reglabil pentru atingerea nivelului maxim de productivitate, și completați orice mediu de lucru cu un design simplu și elegant. Mai mult, portul USB Type-C poate alimenta un laptop și efectua transfer de date cu un singur cablu, asigurând un spațiu de lucru ordonat.

 

Un mediu de lucru netulburat și lipsit de stres

USB tip C

Lasă dezordinea în urmă și bucură-te de puritatea minimalismului. Seria S dispune de un port USB Type-C cu o putere de încărcare de 65 de wați - poți alimenta laptopul și transfera date cu un singur cablu. Cu mai multe porturi USB, poți conecta dispozitive direct la monitor pentru un spațiu de lucru curat și ordonat.

Cea mai bună vizualizare din orice unghi cu panoul IPS

Selectați cea mai confortabilă poziție și bucurați-vă de o experiență premium de vizualizare a monitorului. Panoul IPS oferă o reproducere excelentă a culorilor pe întreaga sa suprafață, permițându-vă să vă bucurați de conținut în culori excepționale și cu o claritate remarcabilă.

Simte-te ca acasă

Un design ergonomic

Găsiți cea mai confortabilă poziție pentru monitorul dvs. Schimbați între modurile portret și peisaj și ajustați înălțimea conform preferințelor dvs. Înclinați și mișcați-l până când aveți vedere potrivită. Cu designul său elegant și compatibilitatea VESA pentru o instalare ușoară, acest monitor se integrează perfect în orice mediu.
 

Mai puțin cadru pentru o focalizare sporită

Design fără margini


Designul cu margini aproape invizibile asigură o concentrare deosebită și cu greu lasă spații goale vizibile atunci când utilizați două monitoare unul lângă celălalt. Așadar, vă puteți aștepta la o imagine fără nicio distragere și să puteți realiza mai multe datorită suprafeței generoase a ecranului. 
 

Mențineți sincronizarea cu acțiunea


 AMD FreeSync

 

Faceți conversația să curgă mai fluent ca niciodată. Tehnologia AMD FreeSync™ menține ratele de reîmprospătare ale monitorului și ale plăcii grafice sincronizate pentru a reduce distorsiunea și balbăiala imaginii. Filmele și jocurile nu sunt întrerupte, iar chiar și scenele de acțiune cu ritm rapid arată perfect.

Ochii odihniți văd mai bine


 Modul de protecție a ochilor
 

Păstrați concentrarea, chiar și în ședințe mai lungi. Modul Eye Saver reduce emisiile de lumină albastră, permițând ochilor să rămână relaxați pentru perioade mai îndelungate. În plus, tehnologia Flicker Free elimină efectul de palpare constantă a ecranului, asigurându-vă o experiență de lucru mai confortabilă.

Monitor cu eficiență energetică


 Eco Saving Plus

Tehnologia Eco Saving Plus poate diminua consumul de energie cu până la 10% fără a sacrifica calitatea imaginii. Pentru a atinge acest obiectiv, luminozitatea în zonele negre ale imaginii este ajustată, iar valorile RGB sunt optimizate în același timp.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Clasă energetică Clasa D
Consum energie/1000 ore17 kWh
CuloareNegru
Dimensiuni616.6 mm x 192.9 mm x 532.9 mm
Tip laptopHome & Office
Greutate6.6 kg
SKULS27A400UJUXEN

Display

Aspect imagine16:9
Format ecranClasic
Număr de culori16.7 Milioane
Rată de refresh75 Hz
Rezoluţie ecran1920 x 1080
Rezoluție optimă1920 x 1080
Tehnologie DisplayLED
Timp de răspuns5 ms

Informatii suplimentare

Înaltime ajustabila135.0 mm ± 5.0 mm
Înclinare-4,0˚(±2,0˚) ~ 24,0˚(±2,0˚)
Pivotare-2.0° (±2.0°) ~ +92.0° (±2.0°)
Rotire-45.0° (±2.0°) ~ +45.0° (±2.0°)

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?