Disponibil

Monitor Philips LED VA 23.8",Full HD, 75Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, HDMI, VGA, 241V8L/00

De la 34,99 lei 29,99 lei/luna -14%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Monitor Philips LED VA 23.8'',Full HD, 75Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, HDMI, VGA, 241V8L/00

Imagini vii și clare care depășesc granițele

Monitorul cu ecran lat Philips V Line oferă o experiență de vizionare fără limite și o valoare excelentă, îmbinând funcționalități esențiale. Sincronizarea adaptivă garantează o vizionare impecabilă, fără imagini sfâșiate. Caracteristici precum modul LowBlue și tehnologia fără scântei reduc oboseala ochilor.

Ecranul VA oferă imagini impresionante cu vizibilitate la unghiuri largi

Tehnologia de afișaj LED VA de la Philips utilizează o metodă avansată de aliniere verticală în mai multe domenii, furnizând un contrast static extrem de ridicat pentru imagini vii și luminoase. Datorită ușurinței cu care poate gestiona aplicațiile standard de birou, acesta este deosebit de potrivit pentru activități precum fotografia, navigarea pe internet, vizionarea de filme, jocurile și aplicațiile grafice intensive. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor asigură un unghi de vizualizare extrem de larg de 178/178 de grade, rezultând în imagini foarte clare.

Detalii în nuanțe de negru intense datorită tehnologiei SmartContrast

SmartContrast reprezintă o inovație Philips care analizează conținutul afișat, reglând automat culorile și controlând intensitatea luminii din fundal pentru a îmbunătăți dinamic contrastul, obținând astfel imagini digitale și clipuri video de cea mai bună calitate sau pentru a evidenția nuanțele întunecate în jocuri. Prin selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar luminozitatea din fundal este fin reglată pentru a afișa în mod precis aplicațiile zilnice de birou, totul însoțit de un consum redus de energie.

Setări SmartImage pentru optimizarea simplă a imaginii

SmartImage reprezintă o tehnologie inovatoare exclusivă de la Philips, ce analizează conținutul afișat pe ecran pentru a vă oferi o performanță de afișare optimizată. Această interfață intuitivă vă permite să alegeți din diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi utilizării dvs. Pe baza selecției efectuate, SmartImage ajustează dinamic contrastul, saturația culorilor, claritatea imaginilor și a clipurilor video, pentru a oferi performanțe de afișare excepționale. Modul Economie vă oferă și economii semnificative de energie. Și toate acestea se întâmplă în timp real, printr-o singură apăsare de buton!

Fluența continuă prin tehnologia de sincronizare adaptivă

În jocuri, nu ar trebui să fie necesar să alegeți între un cadru sacadat și întreruperi ale afișajului. Experimentați performanțe fluide, fără artefacte, la aproape orice rată a cadrelor, datorită tehnologiei de sincronizare adaptivă. Reîmprospătarea rapidă și lină, împreună cu un timp de răspuns ultrarapid, asigură o experiență neîntreruptă.

Modul LowBlue pentru protejarea ochilor și creșterea productivității

Cercetările au evidențiat că, asemenea razelor ultraviolete, razele de lumină albastră cu lungime de undă scurtă emise de ecranele LED pot cauza deteriorarea ochilor și pot afecta vizibilitatea pe termen lung. Cu scopul de a vă asigura confortul, setarea Modului LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră nocivă cu lungime de undă scurtă. Astfel, vă menajează ochii și vă îmbunătățește productivitatea.

Reducerea oboselii oculare prin tehnologia fără scântei

Din cauza modului în care luminozitatea este gestionată în cazul ecranelor LED și iluminării de fundal, unii utilizatori pot experimenta efectul de scânteiere pe ecran, ceea ce duce la oboseală oculară. Tehnologia fără scântei de la Philips aduce o nouă soluție pentru a regla luminozitatea și pentru a diminua și mai mult fenomenul de scânteiere, asigurând o vizualizare mult mai confortabilă.

Modul EasyRead pentru a simula experiența cititului de pe hârtie

HDMI oferă o conectivitate digitală universală

Un dispozitiv compatibil cu HDMI are toate componentele hardware necesare pentru a accepta o intrare de înaltă definiție prin Interfața Multimedia de Înaltă Definiție (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video și audio de înaltă calitate prin intermediul unui singur cablu, fie de la un PC, fie de la orice altă sursă AV (inclusiv set-top box-uri, playere DVD, receptoare audio/video și camere video).

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Clasă energetică E
CuloareNegru
Dimensiuni540 x 220 x 416 mm
Tip laptopHome & Office
Greutate3030 g
SKU241V8L/00
TehnologieFlicker Free, Low Blue Light‎, SmartImage, SmartContrast, Adaptive sync, sRGB, Easy Read

Display

Aspect imagine16:9
Caracteristici displayContrast tipic 3000:1
Diagonală display (inch)23.8
Format ecranWide
Număr de culori16.7 M
Rată de refresh75 Hz
Rezoluţie ecran1920 x 1080
Rezoluție optimă1920 x 1080
Tehnologie DisplayLED
Timp de răspuns5 ms
Tip iluminare fundalW-LED

Conectivitate

Porturi1x VGA, 1x HDMI, 1x Audio out

Informatii suplimentare

Conţinut pachetManual utilizare, 1 x Cablu HDMI, Monitor, 1 x Cablu alimentare
Înclinare- 5 + 20

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?