Disponibil

Monitor LED IPS Dell P2422H, 23.8", Full HD, 60Hz, 5ms, 99% sRGB colour gamut, Flicker Free, HDMI, Display Port, VGA, USB

De la 49,99 lei 39,99 lei/luna -20%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Monitor LED IPS Dell P2422H, 23.8'', Full HD, 60Hz, 5ms, 99% sRGB colour gamut, Flicker Free, HDMI, Display Port, VGA, USB

O privire îmbunătățită din orice unghi posibil

Experimentați confortul fără a sacrifica culorile: optimizați confortul ochilor dvs. cu tehnologia ComfortView Plus1, un ecran integrat și activ în permanență, ce reduce emisiile potențial dăunătoare de lumină albastră, oferind totodată o acuratețe remarcabilă a culorilor.

Culorile constante devin norma: lăsați-vă captivați de culorile uniforme și vii pe întreg unghiul larg de vizualizare datorită tehnologiei de comutare în plan (IPS). Cu o acoperire de 99% a spațiului de culoare sRGB, veți putea bucura imediat de culori precise încă de la prima deschidere.

Subțire, elegant și organizat: gestionați cablurile cu ușurință, ascunzându-le în placa de susținere a monitorului și păstrând astfel totul ordonat. Acest monitor elegant dispune de un cadru ultratransparent pe trei laturi, o bază compactă și un sistem îmbunătățit de gestionare a cablurilor, ușor de folosit.

Confortul este esențial: reglați înclinația, rotația, pivotarea și înălțimea monitorului (interval de reglare a înălțimii de 150 mm) pentru un plus de confort în timpul utilizării.

Experimentați conectarea la productivitate

Conexiune extinsă: Simplificați-vă conectarea la o gamă variată de dispozitive prin intermediul opțiunilor ample de porturi, printre care se numără DisplayPort, HDMI, VGA și 4x USB cu viteză mare de transfer de 5 Gb/s.

Porturi de acces rapid: Împărtășiți și transmiteți conținut cu ușurință folosind porturile de acces rapid plasate convenabil în partea frontală a afișajului.

Navigare intuitivă: Parcurgeți meniurile și ajustați setările ecranului cu ușurință folosind controlul joystick facil de manevrat.

Creșterea eficienței: Designul cu ramă ultra-subțire pe trei laturi vă permite să vă bucurați de o experiență continuă a conținutului pe mai multe monitoare. În plus, puteți mări eficiența dvs. cu până la 21% prin utilizarea unei configurații cu două monitoare.

Dell display Manager

Crescând productivitatea în orice context: Funcția Easy Arrange vă permite să aranjați cu ușurință mai multe aplicații pe unul sau pe mai multe ecrane, cu 38 de modele predefinite pentru împărțirea ferestrelor și capacitatea de a personaliza până la cinci ferestre, extinzând astfel abilitățile de multitasking.

Treceri fără efort: Funcționalitatea de restaurare automată reține locul în care ați întrerupt, asigurând că aplicațiile revin la poziția lor anterioară, chiar și după deconectare.

Comoditatea în detaliu: Tastele de comenzi rapide pot economisi și mai mult timp, permițându-vă să ajustați rapid setările de administrare a afișajului pentru o eficiență sporită în activitatea dvs.

Diverse modalități de gestionare: Rapoartele de administrare a activelor permit echipelor IT să captureze și să urmărească rapid informații despre monitoare și să configureze simultan mai multe dispozitive, toate printr-o singură acțiune.

Gândire ecologică pentru prezent și viitor

Respectarea standardelor ecologice: Acest monitor se conformează celor mai recente standarde de reglementare și mediu, inclusiv EnergyStar®, EPEAT® Gold3 și TCO Certified Edge Displays.

Împachetare prietenoasă cu mediul: În efortul de a minimiza impactul asupra mediului, monitorul este livrat în ambalaje realizate în proporție de cel puțin 75% din carton reciclat, eliminând utilizarea polistirenului.

Eficiență energetică: Atunci când monitorul nu este în utilizare, puteți economisi energie folosind funcția PowerNap4, care ajustează luminozitatea sau plasează monitorul într-o stare de repaus, atunci când nu este necesar.

Opțiuni de conectivitate

Porturi și sloturi

Slot pentru încuietoare de securitate | 2. Conector de alimentare | 3. Port HDMI | 4. Încuietoare pentru suport | 5. DisplayPort | 6. Conector VGA | 7. Port USB de mare viteză 5 Gb/s (upstream) | 8. Porturi USB de mare viteză 5 Gb/s (downstream)
Cabluri incluse:

Cablu de alimentare | Cablu DisplayPort la DisplayPort (lungime de 1,8 metri) | Cablu USB de mare viteză 5 Gb/s (upstream)

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Clasă energetică C
Consum energie/1000 ore12 kWh
CuloareNegru
Dimensiuni537.8 x 179.57 x 496.11 mm
Tip laptopHome & Office
Greutate5.57 kg
SKUP2422H
TehnologieFlicker Free, Low Blue Light‎, ComfortView, Easy Arrange, PowerNap

Display

Caracteristici displayContrast tipic 1000 :1
Diagonală display (inch)23.8
Format ecranWide
Număr de culori16.7 Milioane
Rată de refresh60 Hz
Rezoluţie ecran1920 x 1080
Rezoluție optimă1920 x 1080
Tehnologie DisplayLED IPS Retina
Timp de răspuns5 ms
Tip iluminare fundalW-LED

Conectivitate

Porturi1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort

Informatii suplimentare

Conţinut pachetMonitor, 1 x cablu DisplayPort, 1 x Cablu alimentare, 1 x Cablu USB Type-B
Înaltime ajustabila150 mm
Înclinare-5° + 21°
Pivotare-45° + 45°
Rotire+90°~-90°

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?