Disponibil

Televizor TCL QLED 75C745, 189 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD

De la 399,99 lei 299,99 lei/luna -25%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Televizor TCL QLED 75C745, 189 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD


Culorile exceptionale ale QLED

Televizorul depășește performanța altor modele LED sau OLED, oferind un nivel de reproducere a culorilor, detalii și profunzime care pur și simplu nu au rival pe piață. Acum vei putea savura fiecare conținut vizual cu o calitate extraordinară și o autenticitate aproape tangibilă.

Imersiunea în lumea filmelor și serialelor preferate va fi absolut remarcabilă, datorită tehnologiei Quantum Dot ce transformă experiența de vizionare într-un adevărat regal al culorilor. Astfel, fiecare detaliu, fiecare umbra și fiecare sclipire vor prinde viață, aducându-te mai aproape de acțiunea desfășurată pe ecran ca niciodată înainte.Tehnologia TCL Full Array Local Dimming aduce o nouă dimensiune de realism și contrast în experiența ta de vizionare.


Datorită iluminării de fundal LED Full Array, care poate ajunge la până la 220 de zone pe ecran*, vei experimenta un control precis al luminii distribuit uniform pe întreaga suprafață. Această abordare este mult mai avansată și precisă comparativ cu televizoarele LED convenționale care folosesc un singur rând de LED-uri pentru iluminare.

Cu tehnologia TCL Full Array Local Dimming, vei descoperi un contrast uimitor, culori intense și vibrant, iar luminozitatea pe ecran va fi optimizată în modul cel mai realist posibil. În zonele mai întunecate ale imaginii, vei observa detalii îmbunătățite și negrul va fi mai precis, iar în același timp, punctele luminoase vor străluci cu realism și intensitate.

Așadar, televizorul TCL cu Full Array Local Dimming se asigură că vei experimenta o imagine cu adevărat vie, cu un contrast captivant și nuanțe bogate, aducând filmele și emisiunile preferate la viață într-un mod inegalabil.

220 zone pentru modelul de 75 inch; 160 zone pentru modelul de 65 inch; 120 zone pentru modelul de 55 inch.

Experiență de neegalat cu 4K HDR PRO: culori vii și detalii fine


4K HDR PRO reprezintă standardul cel mai recent pentru conținutul UHD, iar televizorul nostru oferă o experiență superioară High Dynamic Range. Cu un contrast remarcabil, detalii de umbră și culori vii și precise, veți descoperi imagini incredibile așa cum au fost gândite de realizatorii de film. Vizualizarea va fi la fel de detaliată ca în lumea reală, iar fiecare detaliu vă va scufunda mai profund în experiența de vizionare.

În plus, pe televizoarele TCL, tehnologia 4K HDR PRO combinată cu quantum dot oferă o experiență HDR superioară, ducând culorile la o precizie și intensitate de neegalat, însoțite de cele mai fine detalii. Astfel, fiecare scenă devine o adevărată bucurie vizuală, oferindu-vă o experiență cinematografică autentică, direct în confortul casei voastre.Experiență de mișcare premium cu ecran nativ de 144 Hz


Bucurați-vă de o calitate superioară a imaginilor cu mișcare rapidă, precum programele sportive sau filmele de acțiune, datorită afișajului nostru cu o rată de reimprospătare nativă de 144 Hz. Cu această caracteristică, veți experimenta o mișcare fluidă și autentică, ce va aduce în prim-plan detalii mai clare și un realism remarcabil.

144 Hz reprezintă cea mai înaltă capacitate de rata de reimprospătare a ecranului de pe acest televizor. Indiferent de sursa semnalului (50Hz, 60Hz, 100Hz, 120Hz sau 144Hz), televizorul nostru procesează imagini cu aceeași precizie și performanță superioară. Cu o mișcare nativă de 144 Hz, veți experimenta o vizionare captivantă, fără artefacte și neclarități.

Cu acest televizor echipat cu un ecran de 144 Hz, veți fi învăluit de o experiență cinematografică autentică, fie că urmăriți acțiunea intensă a unui meci de fotbal sau un film plin de adrenalină. Detaliile clare și mișcarea impecabilă vă vor transporta direct în miezul evenimentelor, oferindu-vă un spectacol vizual de neuitat.Experiență HDR uimitoare, indiferent de sursă


Televizorul 4K HDR TCL asigură o experiență HDR remarcabilă, indiferent de conținutul pe care îl redați: fie că este vorba de Dolby Vision de pe Netflix sau Disney+, sau de HDR10+ de pe Amazon Prime Video, acest televizor acceptă întotdeauna cel mai bun format disponibil.

Cu funcția HDR Dolby Vision IQ, veți beneficia de o calitate a imaginii optimizată, adaptată la condițiile de iluminare din camera. Un senzor de lumină inteligent ajustează automat setările televizorului pentru a oferi o imagine perfectă, indiferent de nivelul de lumină din încăpere. Astfel, veți avea întotdeauna parte de vizionare de calitate superioară.

Acest televizor TCL încorporează toate formatele de imagine HDR pentru a vă oferi cea mai bună calitate vizuală: HDR10, HDR HLG, HDR10+ de pe Amazon Prime, HDR Dolby Vision de pe Netflix și Dolby Vision IQ. Indiferent de preferințele sau sursele de conținut, televizorul nostru vă va asigura o experiență HDR captivantă și memorabilă.

Cu tehnologia sa avansată, acest televizor TCL vă va oferi cea mai bună calitate a imaginii HDR, indiferent de sursă, aducând în fiecare moment o experiență de vizionare uimitoare și fără egal.Experiență de gaming profesionistă


Pentru pasionații de gaming, un televizor receptiv și cu o imagine clară și fluidă este esențial. Cu tehnologia HDMI 2.1, ALLM (Auto Low Latency Mode), VRR (Variable Refresh Rate) de 144 Hz și 120 Hz, game bar, Freesync Premium Pro și accelerator de joc de 240 Hz, vei experimenta cea mai lină acțiune, cea mai mică latență și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, fără niciun efort suplimentar.

Indiferent de genul preferat de jocuri, televizorul nostru este pregătit să ofere o experiență de gaming de nivel profesionist, asigurându-ți o reacție rapidă și precisă la fiecare mișcare. Cu tehnologii avansate integrate, vei avea parte de un gameplay impecabil și fără întreruperi.

În plus, televizorul nostru ajustează automat setările pentru jocuri, eliminând nevoia de reglaje manuale, astfel că te poți concentra doar pe distracție și performanțe remarcabile în lumea virtuală.

Cu televizorul nostru, vei juca ca un adevărat profesionist, cu o experiență de gaming superioară și plină de satisfacții. Vei fi învăluit într-un univers captivant și vei avea parte de cele mai bune condiții de joc, pentru a te bucura de fiecare moment și a obține cele mai bune performanțe posibile.Experiență de joc fluidă cu Accelerator de joc de 240 Hz


Pentru jucătorii profesioniști, un ecran rapid și receptiv primează mai mult decât rezoluția în sine.

Cu tehnologia TCL de ultimă generație de 240 Hz DLG* (Dual Line Gate) și funcția de ajustare automată a conținutului, vei beneficia de o rată de reimprospătare mai mare și o latență redusă. Cu un simplu gest, vei avea parte de o experiență de joc mult mai fluentă și plină de satisfacții.

Seria C74 atinge o rată de reimprospătare de 240 Hz prin intermediul algoritmilor unici și tehnologiei TCL. Rezoluția jocului este ajustată automat la Full HD pentru a permite 240 de cadre pe secundă. Acest lucru se traduce printr-o imagine netedă, adaptată celor mai recente plăci grafice de calculator de 240 Hz și cele mai noi jocuri.

Cu Acceleratorul de joc de 240 Hz, te vei bucura de o experiență de gaming uimitoare, cu imagini extrem de fluide și o reactivitate superioară. Indiferent de nivelul tău de expertiză în jocuri, televizorul nostru te va învălui într-o lume captivantă și te va ajuta să atingi cele mai înalte performanțe în universul jocurilor pe calculator.

*DLG - Dual Line GateExperiență audio captivantă, care vă învăluie


Sunetul nu a fost niciodată atât de imersiv. Vei simți o conexiune mai profundă cu poveștile și muzica pe care le iubiți, deoarece sunetul se mișcă în jurul vostru cu un realism uluitor.

Pentru filme și televiziune: Vei experimenta o conexiune mai puternică cu personajele atunci când urmărești emisiunile și filmele preferate în Dolby Atmos. Sunetul captivant te va transporta în mijlocul acțiunii, adăugând o dimensiune suplimentară de realism experienței tale de vizionare.

Pentru muzică: Vei avea senzația că te afli în mijlocul melodiilor preferate și vei descoperi noi elemente ale muzicii. Sunetul detaliat și spațial îți va oferi o audiere cu adevărat imersivă, permițându-ți să te bucuri de fiecare notă într-un mod inegalabil.

Pentru jocuri: Vei identifica sunetele cu precizie tridimensională și vei reacționa mai rapid în jocurile tale preferate. Sunetul surround la 360º oferit de Dolby Atmos îți va permite să te implici în lumea jocului, sporindu-ți performanțele și aducând experiența la un nivel cu totul nou.

Cu tehnologia Dolby Atmos, sunetul va prinde viață în jurul tău, completând calitatea imaginii Dolby Vision™ pentru a crea o experiență cinematografică autentică, direct în confortul casei tale.

*Dolby Atmos și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories.Divertismentul pe care îl iubești, cu ajutor de la Google.


Cu Google TV, ai acces la o gamă variată de filme, emisiuni TV și multe alte opțiuni din aplicațiile și abonamentele tale, toate organizate în mod personalizat pentru tine.

Vă reamintim că există posibilitatea ca unele aplicații, conținuturi și/sau funcții să nu fie disponibile în toate țările, în funcție de disponibilitatea locală.Hands-free Google Assistant: Lăsați-vă vocea să se audă


Cu ajutorul controlului vocal avansat Hands-Free și Asistentul Google, Android TV de la TCL vă aduce o viață inteligentă și facilă.

Vă reamintim că funcționalitatea controlului vocal Hands-Free și Asistentul Google poate să nu fie disponibilă în anumite limbi și țări, în funcție de regiune. Asistentul Google necesită o conexiune la internet sau date mobile, iar în aceste cazuri pot exista tarife de date aplicabile.Experimentați momente unice împreună


Bucurați-vă de apeluri vocale gratuite, simple și de înaltă calitate* sau optați pentru apeluri video cu televizorul dvs. TCL.

*Pentru apelurile video este necesară achiziționarea opțională a camerei de supraveghere.Descoperiți puterea controlului vocal cu Alexa


Amazon Alexa trăiește în cloud și devine mereu mai inteligentă. Cereți-i lui Alexa să redă muzică, să vă informeze despre știri, să verifice vremea, să ajusteze volumul televizorului, să schimbe canalul TV, să controleze casa inteligentă și multe alte funcții.

Compatibilitatea cu Alexa vă permite să utilizați dispozitivele Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot și Echo Plus (achiziționate separat), pentru a controla televizorul dvs. cu ușurință și eficiență, doar cu ajutorul vocii. Cu Alexa la dispoziție, veți experimenta un mod simplu și intuitiv de a interacționa cu televizorul și de a avea controlul asupra întregii lumi de divertisment.Televizoarele Google TCL - Divertisment ușor și nelimitat, întotdeauna la cea mai înaltă calitate HDR


Cu televizoarele Google TCL, vă bucurați de conținut nelimitat întotdeauna la cea mai înaltă calitate. Aveți acces la o gamă variată de platforme de streaming, inclusiv Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO GO, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google Play Movies, Hulu, Rakuten, Canal+ și multe altele...

Cantitate și calitate: Indiferent de platforma de streaming pe care o preferați, acest televizor acceptă 4K HDR Dolby Vision (Netflix) și, de asemenea, suportă 4K HDR10+ (Amazon Prime Video). Astfel, aveți mereu o gamă completă de opțiuni, asigurându-vă întotdeauna cea mai bună calitate a imaginii HDR posibilă. Indiferent de preferințele dvs. de divertisment, veți beneficia de o experiență vizuală de înaltă calitate, captivantă și autentică.Experimentează un design premium și elegant fără margini.


Televizorul nostru nu are cadru în față, ceea ce înseamnă că te vei bucura de un ecran mai mare și de mai multă imagine pe care o iubești. Designul fără margini îți oferă o experiență vizuală captivantă, fără distrageri, pentru a te bucura de fiecare detaliu într-un mod desăvârșit.Design metalic premium fără margini și suport central


Seria TCL C74 impresionează cu un design metalic fără margini și un suport central elegant, care permite amplasarea ușoară a acestui televizor cu ecran mare pe orice suprafață din locuința dvs.

Eleganța funcțională se îmbină perfect cu performanța, creând o armonie desăvârșită între aspectul sofisticat și experiența vizuală remarcabilă oferită de acest televizor avansat.

Vezi mai mult

Caracteristici generale

An apariţie2023
Claritate imagine4K
CuloareNegru
Diagonală vizibilă ecran (cm)189
Diagonală ecran (cm)189
Format displayPlat
InterfațăCI+ slot, 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x USB 2.0, 4 x HDMI 2.1
SKU75C745
Tehnologie DisplayQLED
Tehnologie specialăQLED
Tip TVSmart TV

Smart TV

Aplicații Video streamingYouTube, Netflix, Amazon Prime, Apple TV+
Asistent vocal inteligent Alexa Amazon
Caracteristici cheieComenzi vocale
MirroringAndroid, iOS
Sistem de operareGoogle TV
Tip ProcesorQuad core

Caracteristici video

Rată de refresh144 Hz, 100 Hz
Rezoluţie ecran3840 x 2160
Tehnologii imagineDigital Noise Reduction
Tip tehnologie HDRHDR 10, HDR 10+, Dolby Vision IQ, HLG
Tunner digital integratDVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Conectivitate

Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Standard Wi-fiWiFi5

Caracteristici audio

Putere difuzoare15 W
Sistem audio2
Subwoofer integratDa
Tehnologii audioDolby AC-4, Dolby TruHD, Dolby Atmos

Consum energetic

Clasă energetică Clasa G
Consum energie/1000 ore140 kWh
Consum energie electrică în modul HDR/ 1000 ore335 kWh

Dimensiuni

Dimensiune cutie1843 x 187 x 1120 mm
Dimensiune cu stand1671 x 335 x 1029 mm
Dimensiune fără stand1671 x 99 x 965 mm
Greutate cutie39.1 Kg
Greutate cu stand28.6 Kg
Greutate fără stand27.5 Kg

Accesorii

Conţinut pachetManual utilizare, Telecomanda

Sistem de montare pe perete

Compatibilitate VESA400 x 300

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?