Disponibil

Monitor Samsung C312, 24", Full HD, IPS, 5Ms, 75Hz, LS24C312EAUXEN

De la
44,99 lei/luna
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Monitor Samsung C312, 24", Full HD, IPS, 5Ms, 75Hz, LS24C312EAUXEN

Experiență vizuală integrală

Un design minimalist ce promovează concentrarea deplină. Ecranul fără margini pe trei laturi oferă o estetică contemporană și curată oricărui mediu de lucru. Într-o configurare multi-monitor, ecranele se potrivesc perfect, creând o vizualizare fără spații și fără elemente care să distragă atenția.

Vizualizare de calitate din orice unghi

Bucură-te de o experiență vizuală de înaltă calitate indiferent de poziția ta. Tehnologia panoului IPS menține intensitatea culorilor și claritatea pe întreaga suprafață a ecranului. Chiar și pe o diagonală atât de generoasă, nuanțele și tonurile sunt redate într-o manieră autentică din aproape orice perspectivă, fără pierderea fidelității cromatice.

Mișcări sincronizate

Bucură-te de o experiență de divertisment extrem de fluentă. Tehnologia AMD Radeon FreeSync™ asigură că rata de reîmprospătare a monitorului și cea a plăcii grafice sunt perfect sincronizate, eliminând astfel fragmentarea imaginii. Indiferent dacă urmărești filme sau te joci, vei beneficia de o redare fără întreruperi. Chiar și în scenele cu acțiuni rapide, imaginea rămâne fluidă și uniformă.

Redare fluidă

Acum, calitatea imaginii este impecabilă. Rata de reîmprospătare de 75Hz aduce scenele la viață într-un mod mai fluent. Indiferent dacă urmărești seria ta preferată la televizor, vizionezi un videoclip sau te joci, experiența ta de divertisment este lipsită de întârzieri sau dubluri ale imaginii.

Creștere a performanței de joc

Setările perfecte pentru joc îți oferă un avantaj instantaneu. Ai acces la contrastul și imaginea optimizate pentru a vedea scenele mai clar și pentru a identifica inamicii ascunși în întuneric. Modul Joc ajustează fiecare joc pentru a umple ecranul cu fiecare detaliu vizual.

Protecție avansată pentru ochi

Acordă-ți grijă superioară ochilor și crește-ți eficiența. Tehnologia avansată de confort vizual reduce tensiunea ochilor în timpul utilizării prelungite, oferind mai puțină oboseală. Tehnologia Flicker Free elimină constant efectul enervant al clipirii ecranului, iar modul Eye Saver reduce emisiile de lumină albastră. Ochii tăi vor rămâne odihniți mai mult timp.

Versatilitate autentică

Îți oferă posibilități nelimitate de conectare. Cu porturile HDMI și D-sub, poți conecta mai multe dispozitive direct la monitor, oferindu-ți o flexibilitate totală. Astfel, experiența ta de calcul devine și mai comodă, cu mai multe opțiuni de intrare disponibile.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

CuloareNegru
Dimensiuni527.04 × 296.46 mm
GamăHome & Office
Greutate2.4 kg
SKULS24C312EAUXEN

Display

Aspect imagine16:9
Format ecranWide
Rată de refresh75 Hz
Rezoluţie ecran1920 x 1080
Rezoluție optimă1920 x 1080
Tehnologie DisplayIPS
Timp de răspuns5 ms

Conectivitate

Porturi1 x VGA, 1 x HDMI

Informatii suplimentare

Conţinut pachetMonitor

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?