Disponibil

Monitor Gaming curbat LED VA Philips 27", 75 hz, FreeSync, Full HD, Display Port, 272E1CA, Negru

De la
49,99 lei/luna
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Monitor Gaming curbat LED VA Philips 27", 75 hz, FreeSync, Full HD, Display Port, 272E1CA, Negru

Designul curbat al ecranului pentru o experiență captivantă

Monitoarele desktop oferă o experiență personală a utilizatorului, care se îmbină în mod armonios cu un design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, dar subtil, care se concentrează în jurul tău, poziționându-te în centrul biroului.

Afisajul VA furnizează imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare

Afisajul cu LED VA de la Philips se bazează pe o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii, oferind un raport de contrast static extrem de ridicat pentru imagini vii și luminoase.

Datorită capacității sale de a gestiona cu ușurință aplicațiile standard de birou, acesta este perfect potrivit pentru sarcini precum fotografia, navigarea pe web, vizionarea de filme, jocurile și aplicațiile grafice complexe.

Tehnologia de gestionare optimizată a pixelilor furnizează unghiuri largi de vizionare de 178/178 de grade, rezultând imagini extrem de clare.

Experiență vizuală îmbunătățită cu afișajul Full HD 16:9

Când vine vorba de calitatea imaginii, detalii sunt esențiale.

Deși afișajele obișnuite oferă calitate, aspirați la mai mult. Cu rezoluția sa Full HD de 1920 x 1080, acest afișaj redefineste experiența vizuală.

Aducând detalii clare într-o combinație cu luminozitatea vibrantă, contrastul uluitor și culorile realiste, vă oferă o imagine autentică și captivantă.

Experiență de joc lină cu tehnologia AMD FreeSync™

Atunci când te afli în lumea jocurilor, nu ar trebui să fii nevoit să alegi între o redare sacadată și cadre întrerupte.

Noul monitor Philips a eliminat aceste neplăceri.

Obține performanțe fără probleme, fără artefacte, indiferent de rata cadrelor, datorită tehnologiei AMD FreeSync™, împrospătării rapide și timpului de răspuns ultrarapid.

Mod Gaming SmartImage optimizat pentru jucători

Noul afișaj de gaming de la Philips îți oferă un acces direct la OSD (meniul afișajului) pentru a regla fin setările în funcție de preferințele tale de joc. Acest mod de joc include mai multe opțiuni pentru a îmbunătăți experiența ta.

Modul "FPS" (First Person Shooter) optimizează detaliile în zonele întunecate ale jocurilor, astfel încât să poți vedea obiectele chiar și în condiții de iluminare scăzută. Modul "Racing" se concentrează pe afișarea rapidă cu culori vii, împreună cu ajustări ale imaginii.

Modul "RTS" (Real-Time Strategy) include funcționalitatea SmartFrame, permițându-ți să evidențiezi anumite zone și să reglezi dimensiunile și poziția imaginii. Prin opțiunile "Jucător 1" și "Jucător 2", poți salva setările personalizate pentru diferite jocuri, asigurându-ți cea mai bună performanță în fiecare scenariu.
 
 

Organizarea cablurilor pentru un spațiu de lucru ordonat

Pentru a menține ordinea pe biroul tău, acest monitor vine cu o soluție ingenioasă pentru gestionarea cablurilor.

Nu mai este nevoie să folosești legături sau agrafe pentru a ține cablurile în șah.

O deschizătură lungă și discretă oferă un spațiu ascuns pentru depozitarea cablurilor.

Această caracteristică nu doar ascunde cablurile inestetice, ci și adaugă o notă elegantă mediului tău de lucru, mai ales în spațiile mici sau pe birourile aflate în fața ferestrei sau a peretelui. Acest design inteligent transformă dezordinea într-un spațiu de lucru bine organizat.

Reducerea oboselii oculare prin tehnologia anti-scintilarePe

Pe măsură ce luminozitatea ecranelor cu LED-uri și iluminare de fundal este reglată, unii utilizatori pot experimenta fenomenul de scintilare pe ecranele lor, ceea ce poate duce la oboseală oculară.

Tehnologia anti-scintilare de la Philips oferă o soluție inovatoare prin reglarea dinamică a luminozității, reducând în mod semnificativ scintilațiile pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.
 
 

Modul LowBlue pentru protejarea ochilor și creșterea productivității

Studiile au arătat că razele ultraviolete pot provoca leziuni oculare și că razele de lumină albastră cu lungime de undă scurtă, emise de ecranele cu LED-uri, pot afecta vederea și sănătatea ochilor pe termen lung.

Într-o abordare centrată pe confortul dumneavoastră, Philips a dezvoltat modul LowBlue, care folosește o tehnologie sofisticată de reglare a luminii albastre pentru a reduce expunerea la aceste raze nocive cu lungime de undă scurtă.

HDMI - Conectivitate digitală universală

Echipamentele compatibile cu HDMI sunt dotate cu toate componentele hardware necesare pentru a accepta intrarea Interfeței Multimedia de Înaltă Definiție (HDMI).

Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale de înaltă calitate, atât video cât și audio, printr-un singur cablu, conectând PC-ul sau diverse surse AV (precum set-top box-uri, playere DVD, receivere A/V și camere video).

SmartContrast pentru detalii întunecate, vii

Tehnologia SmartContrast de la Philips este proiectată să analizeze conținutul afișat pe ecran și să regleze automat culorile și intensitatea luminii de fundal pentru a îmbunătăți dinamic contrastul.

Aceasta oferă cele mai bune imagini digitale și clipuri video, în special în jocuri care includ nuanțe întunecate.

În modul Economic, contrastul este ajustat pentru afișarea precisă a aplicațiilor de birou, iar iluminarea de fundal este fin reglată pentru a reduce consumul de energie.

Conexiune DisplayPort pentru experiențe vizuale superioare

DisplayPort reprezintă o conexiune digitală directă între PC și monitor, fără a necesita conversii intermediare.

Având capacitatea de a gestiona date mai mari decât standardul DVI, poate suporta cabluri de până la 15 metri și o rată de transfer de până la 10,8 Gbps/sec. Această performanță excelentă, împreună cu lipsa întârzierii, vă oferă imagini rapide și rate de reîmprospătare optime.

DisplayPort nu este doar alegerea ideală pentru utilizarea zilnică la birou sau acasă, ci și pentru cerințe mai intense, cum ar fi jocuri, editare video sau vizionare de filme. Această conexiune oferă, de asemenea, compatibilitate extinsă prin intermediul utilizării diverselor adaptoare.

Boxe stereo încorporate pentru experiențe multimedia

Monitorul este echipat cu o pereche de boxe stereo de înaltă calitate, integrate pentru a vă oferi sunetul perfect pentru multimedia.

Aceste boxe pot fi amplasate în diferite zone, precum partea frontală sau inferioară, pentru a se potrivi modelului și designului specific.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Clasă energetică F
Consum energie/1000 ore26 kWh
CuloareNegru
Dimensiuni203 x 611 x 462 mm
GamăHome & Office
Greutate4.45 Kg
SKU272E1CA/00
TehnologieSmartContrast

Display

Aspect imagine16:9
Diagonală display (inch)27
Format ecranWide
Număr de culori16.7 Milioane
Rată de refresh75 Hz
Rezoluţie ecran1920 x 1080
Rezoluție optimă1920 x 1080
Tehnologie DisplayLED
Timp de răspuns4 ms
Tip iluminare fundalW-LED

Conectivitate

Porturi1 x Casti, PC Audio In, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x Display port

Informatii suplimentare

Conţinut pachetMonitor

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?