Disponibil

Monitor Curbat Gaming LED VA Samsung Odyssey 27", Full HD, Display Port, 240Hz, G-Sync, Dark Blue Gray, LC27RG50FQRXEN

De la 94,99 lei 74,99 lei/luna -21%
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Monitor Curbat Gaming LED VA Samsung Odyssey 27", Full HD, Display Port, 240Hz, G-Sync, Dark Blue Gray, LC27RG50FQRXEN 

Rapid. Imersiv.

 

 

 

 

 

Frecvența de actualizare de 240Hz

Frecvența de actualizare de 240Hz, rapidă ca fulgerul, elimină întârzierea, permițându-ți să reacționezi în timp real.

 

 

 

 

 

Ecran cu curbura 1500R

Ecranul cu curbura 1500R îți acoperă întregul câmp vizual.

 

 

 

 

 

Compatibil G-Sync

Compatibilitatea G-Sync elimină efectele de rupere a imaginii și stuttering pentru o experiență de joc fluentă.

 

 

 

 

 

Campionul curbat

Fiind liderul în domeniul monitoarelor curbate, Samsung a dominat piața cu ecranele inovatoare introduse pentru prima dată în 2015. Cu tehnologie de vârf, monitoarele curbate Samsung sunt în mod constant pe primul loc pe piață și reprezintă prima alegere a consumatorilor.
 

Resimte cei 240Hz

Tehnologia RapidCurve™ aduce cu sine o rată de reîmprospătare de 240Hz, comparabilă cu viteză fulgerului, în timp ce ecranul Samsung 1500R îți oferă o experiență de joc captivantă cu scene fluide, fără întreruperi.

Vizualuri rapide și fluide

 

Supera fiecare adversar, chiar și în scenarii intense și rapide. Rata de reîmprospătare ultra-rapidă de 240Hz elimină lag-ul, permițându-ți să reacționezi în timp real. Mișcările mai rapide, mai fluide și precise ale mouse-ului îți facilitează înfruntarea adversarilor fără ezitare.

Explorează universul monitoarelor curbate.

 

Monitorul curbat al campionului. Experimentează o aventură imersivă în jocuri cu o curbură a ecranului de 1500R. Obține mai multă victorie, deoarece focalizarea precisă a ecranului te ajută să te concentrezi mai bine. Jucați mai mult cu mai puțină oboseală pentru ochi și continuă să te întorci în luptă.

Un deliciu pentru privire

 

Tehnologia ecranului curbat Samsung se aliniază perfect câmpului tău vizual. Îți poți cuprinde întregul ecran, până la margini, fără să-ți deplasezi privirea. Chiar și în timpul sesiunilor de joc prelungite, ochii tăi nu se vor simți obosiți.

Perfect compatibil cu G-Sync

 

Sfârșitul jocurilor instabile! Compatibilitatea G-Sync sincronizează placa video cu monitorul, eliminând imaginile neclare pentru o experiență rapidă și perfectă de joc. Cu o rată de reîmprospătare adaptată dinamic, chiar și cele mai complexe scene de joc devin stabile și fără întreruperi.

Design Full Screen 

 

Un ecran fără limite. Design-ul bezel-less (fără ramă) dezvăluie mai mult din ecran, oferindu-ți o experiență dual screen neîntreruptă. Caracteristici precum standul Y, meniul de joc OSD și design-ul exterior curbat completează perfect mediul tău de joc.
 

Viziune în Întuneric

 

Nu le da posibilitatea să se ascundă. Cu o rată de contrast de 3000:1, poți percepe obiectele periculoase sau inamicii cu o claritate crescută. Negrul devine mai profund, iar albii mai luminoși, cu multiple nuanțe între culori. Chiar și atunci când adversarii se camuflează în întuneric, îi poți detecta rapid, înainte să fie prea târziu.

 

 

 

 

 

 

Claritate din Toate Unghiurile

Acum, orice unghi este unghiul potrivit. Unghiul de vizionare de 178 de grade atât pe verticală, cât și pe orizontală, asigură o calitate și o consecvență a imaginii indiferent de punctul de observație. Indiferent dacă stai jos, te întinzi pe spate, te ridici sau te întinzi oriunde în cameră, vei vedea filmele sau jocurile exact la fel ca și de la fața ecranului.

Beneficii Exclusiviste pentru Gameri

 

Descoperă setările ideale pentru jocul tău. Modul Picture reglează nivelurile de gamma pentru negru, contrast, luminozitate și culoare, adaptându-le la fiecare tip de joc. Latența redusă minimizează întârzierea între dispozitivele conectate și ecran. Obiectivul virtual centrează ținta pe ecran pentru atacuri mai precise asupra inamicului.

Obține un Avantaj cu Ochi Odihniți

 

Joacă-te mai mult timp în confort. Modul Eye Saver reduce lumina albastră pentru a menține ochii relaxați și odihniți în timpul sesiunilor lungi de joc. Tehnologia Flicker Free (fără clipiri) elimină efectele deranjante și obositoare ale ecranului, permițându-ți să te concentrezi mai mult timp cu mai puține factori care să-ți obosescă ochii.

Vezi mai mult

Caracteristici Generale

Clasă energetică Clasa F
Consum energie/1000 ore26 kWh
CuloareNegru
Dimensiuni616.6 mm x 250.5 mm x 472.3 mm
GamăGaming
Greutate4.6
SKULS25BG400EUXEN
TehnologieFlicker Free, Black Equalizer, Off Timer Plus, Eye Saver Mode, Screen Size Optimizer, Refresh Rate Optimizor, Super Arena Gaming UX, NVIDIA® G-Sync™, Easy Setting Box

Display

Aspect imagine16:9
Format ecranWide
Număr de culori16.7 M
Rată de refresh240 Hz
Rezoluţie ecran1920 x 1080
Rezoluție optimă1920 x 1080
Tehnologie DisplayLED
Timp de răspuns4 ms
Tip iluminare fundalLED

Informatii suplimentare

Conţinut pachetMonitor
Înclinare-2° +15°

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?