Disponibil

Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus G16 GU603ZU cu procesor Intel® Core™ i7-12700H pana la 4.70 GHz, 16", Full HD+, IPS, 165Hz, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB GDDR6, No OS, Eclipse Gray

De la
567,99 lei/luna
  • Livrare gratuită în toată țara 2-7 zile
  • Produsul este nou
  • Produsul este în garanție
  • Produsul închiriat poate fi cumpărat
  • Acoperire SafeRent Gratuit

Beneficiile închirierii cu TeleRenta

Închiriezi electronice
Închiriezi electronice
Perioadă flexibilă de închiriere
Perioadă flexibilă de închiriere
Produsele sunt noi
Produsele sunt noi
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Fără depozite sau alte taxe ascunse
Retur gratuit
Retur gratuit
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent
Stai fără griji cu acoperirea SafeRent

Specificații

Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus G16 GU603ZU cu procesor Intel® Core™ i7-12700H pana la 4.70 GHz, 16", Full HD+, IPS, 165Hz, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB GDDR6, No OS, Eclipse Gray

ECRAN DE 16", SASIU DE 15" QHD sau FHD

QHD

Păstrează moștenirea de gaming a modelului Zephyrus G15 cu un ecran QHD superb de 16 inci, cu 240 Hz și margini ultra-subțiri de 4,66 mm, pe noul Zephyrus G16. Cu un raport de aspect de 16:10 și un raport ecran/corp de 94%, Zephyrus G16 se mândrește, de asemenea, cu o acoperire de 100% a spațiului de culoare DCI-P3, validare Pantone® și suport Dolby Vision HDR. Fiind un Nebula Display, panoul lui Zephyrus G16 te cufundă în jocurile sau conținutul tău preferat, indiferent de ritmul rapid.

FHD

Zephyrus G16 poate fi echipat, de asemenea, cu un panou FHD 165Hz, cu suport 100% sRGB și Dolby Vision. Cu același raport de aspect extra înalt de 16:10, pregătiți-vă să vă cufundați în acțiune ca niciodată.

 

 

 

 

 

Tehnologia Dolby Vision®.

De la o scenă la alta, de la un cadru la altul, Dolby Vision® conferă o calitate superioară materialelor media. Tehnologia îmbunătățește imaginile video 4K standard cu ajutorul gamei dinamice înalte (HDR), îmbogățind în mod dinamic vizualurile pentru a face fiecare imagine din fața dvs. mai bogată, mai luminoasă și mai vie. Creatorii își pot filma și edita fluxurile, videoclipurile și alte tipuri de conținut într-un format utilizat în mod obișnuit de profesioniștii din industrie.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Validarea culorilor Pantone®

Fiecare ecran de nivel IPS este precalibrat în fabrică pentru a se asigura că culorile corespund cu precizie paletelor Pantone®. Artiștii, designerii și creatorii de conținut pot îmbogăți imaginile de înaltă calitate din portofoliile lor și se pot bucura de imagini de joc mai captivante, toate pe aceeași mașină.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Gama largă de culori

Deși spațiul de culoare sRGB reprezintă standardul pentru majoritatea elementelor vizuale digitale, acesta acoperă doar aproximativ 75% din spectrul DCI-P3, utilizat în producția de filme profesionale. Ecranele cu acoperire completă DCI-P3 oferă un spectru extins de culori și vă permit să vizionați filme și alte materiale media exact așa cum au fost concepute.

PUTERE PRECISĂ

Echipat cu un procesor Intel® Core™ de până la a 13-a generație și cu un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4000, Zephyrus G16 este pregătit să domine cele mai recente jocuri AAA. Cu suport pentru până la 48 GB de memorie RAM și până la 2 TB de stocare SSD, G16 poate stoca întreaga bibliotecă de jocuri și poate păstra cu ușurință aplicațiile de fundal care rulează fără probleme în timp ce vă jucați.

 

 

 

 

 

 

PROCESARE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Zephyrus G16 nu face niciun compromis între eficiența energetică și performanță. Fie că jucați jocuri la un framerate ridicat sau mențineți deschise mai multe programe în fundal și transmiteți simultan, procesorul Intel® Core poate gestiona toate aceste sarcini.

 

 

 

 

 

GEFORCE RTX™ SERIA 40

Dotat cu tehnologia NVIDIA DLSS 3, arhitectura ultra-eficientă Ada Lovelace și tehnologiile Max-Q. Cu un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4000 și un TGP maxim de 120 W (în funcție de model) cu Dynamic Boost, Zephyrus G16 este gata să vă ofere o experiență de joc îmbunătățită în cele mai recente titluri.
 
 
 

Laptopuri din seria GeForce RTX 40Dincolo de rapiditate pentru gameri si creatori

 

Performanță îmbunătățită de inteligență artificială și grafică realistă*

Experimentați un avans semnificativ în performanța jocurilor și a aplicațiilor creative cu ajutorul DLSS 3, o tehnologie bazată pe inteligență artificială, și bucurați-vă de lumi virtuale realiste prin tehnologia Ray Tracing.

 

Boostați-vă ideile

NVIDIA Studio vă aduce proiectele creative la un nivel superior. Beneficiați de accelerarea RTX și AI în aplicațiile creative de top, cu drivere NVIDIA Studio pentru maximă stabilitate și un set de instrumente exclusive pentru a vă stimula creativitatea.

 

Performanță și eficiență optimizate

NVIDIA Max-Q reprezintă o suită avansată de tehnologii bazate pe inteligență artificială care optimizează sistemul dumneavoastră pentru eficiență maximă. Aceasta permite laptopurilor să fie extrem de rapide, subțiri, silențioase și să aibă o durată de viață a bateriei uimitoare.

Joc. Transmite. Creează.

Zephyrus G16 este construit de la zero pentru jucători și, desigur, pentru dezvoltatorii de jocuri. Acesta poate rula toate motoarele de jocuri de ultimă generație, precum Unity și Autodesk, permițându-vă să vă eliberați creativitatea și să încercați să creați ceva nou. Fie că sunteți un artist digital, streamer, editor video sau vă ocupați de animație și dezvoltare de jocuri, Zephyrus G16 are toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă duce creațiile la nivelul următor.

 

 

 

 

Putere de Multitasking

Fie că sunteți doar un gamer sau un streamer și creator de conținut, G16 poate face față oricărui provocare. Cu suport pentru până la 48 GB de memorie RAM DDR4, puteți să vă jucați ușor, să faceți streaming și să aveți deschise toate sarcinile de fundal de care aveți nevoie, toate în același timp, fără să transpirați.

 

 

 

 

Stocare Gen 4

Datorită suportului pentru până la 2 TB de stocare PCIe Gen4, nu vă mai faceți griji dacă trebuie să scoateți un joc pentru a instala altul. Biblioteca dvs. va avea suficient spațiu pentru a crește odată cu dvs.
 
 
 

ROG INTELLIGENT COOLING

Fiecare laptop puternic are nevoie de o soluție de răcire la fel de puternică. Zephyrus G16 este echipat cu sistemul de răcire inteligent ROG de ultimă generație pentru a se asigura că funcționează întotdeauna la performanțe maxime.

Cu ajutorul compusului termic de metal lichid Thermal Grizzly, a până la 6 heatpipes, a fluxului de aer orientat spre interior și a ventilatoarelor Arc Flow cu 84 de palete, G16 poate face față cu ușurință chiar și celor mai intense sesiuni de jocuri.

Această soluție de răcire supra-construită are un alt beneficiu în timpul sarcinilor cu consum redus de energie - funcționare cu adevărat silențioasă cu 0dB Ambient Cooling.

Mașina va disipa pasiv căldura, iar ventilatoarele vor reporni automat la nevoie.

 

 

 

 

 

Silentios

Bucurati-va de o racire cu adevărat silențioasă în cazul unor sarcini de lucru ușoare, cu tehnologia de racire ambientală de 0dB.

În modul de funcționare silențios, sistemul de răcire oprește toate ventilatoarele în timpul sarcinilor zilnice pentru a disipa căldura în mod pasiv.

Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra muncii dvs. și să vă cufundați în filme cu mai puțină distragere a atenției.

Dacă temperaturile CPU sau GPU cresc, ventilatoarele se pornesc din nou automat.

 

 

 

 

 

Pastrați-vă CPU-ul rece cu Liquid Metal

Compusul Liquid Metal de la Thermal Grizzly reduce temperaturile procesorului cu pana la 13°C în comparație cu pasta termică standard.

Aplicarea acestuia pe CPU-uri este o muncă delicată, așa că ROG a comandat echipamente personalizate pentru a automatiza procesul cu precizie mecanică și a proiectat un gard intern brevetat pentru a conține compusul.

 

 

 

 

 

Ventilatoare Arc Flow™ îmbunătățite, care deplasează mai mult aer cu mai puțin zgomot

Ventilatoarele noastre Arc Flow cu 84 de pale variază în grosime de la bază la vârf pentru a maximiza fluxul de aer, fiind acoperite de un model aerodinamic special de valuri care minimizează turbulența și zgomotul.

Cu tehnologia 0dB, ventilatoarele se opresc complet atunci când temperaturile CPU și GPU coboară sub 50°C în modul de funcționare Silent pentru o răcire cu adevărat inaudibilă în condiții de sarcini de lucru ușoare.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Filtrare intrare. Eliminare praf.

Menținerea radiatoarelor libere de praf și resturi este esențială pentru a asigura o disipare termică optimă.

Filtrele de praf ajută la îndepărtarea murdăriei de pe lamelele ventilatorului, aripile radiatorului și alte componente de răcire pentru a preveni acumularea în timp, sporind astfel stabilitatea și fiabilitatea.

 

 

 

 

Pana la 6 heatpipes

Un total de 6 conducte de căldură elimină căldura nu doar de la CPU, GPU și VRAM, ci și de la circuitele VRM care le furnizează energie. Scăderea temperaturii acestor componente contribuie la îmbunătățirea stabilității și fiabilității pe termen lung.
 
 
 

 

 

 

Aripioare ultra-subtiri de 0,1 mm pentru victorie

Patru radiatoare dispun de aripioare ultra-subțiri de 0,1 mm pentru a gestiona eficient energia termică. Fiecare radiator este prevăzut cu aripioare extrem de subțiri, măsurând doar 0,1 mm în grosime, permițând o densitate crescută și o rezistență redusă la aer comparativ cu aripioarele tradiționale.

Cele 256 de aripioare ale radiatorului, cu o suprafață totală de 103.385,5 mm², direcționează fluxul de aer în multiple direcții și minimizează interferențele generate de designul ErgoLift.
 
 
 

 

 

 

 

 

Strălucire prismatică

Designul asimetric al capacului este format dintr-o matrice de puncte care conține 8279 de orificii perfect distanțate, acoperite de o peliculă prismatică ce conferă dispozitivului strălucire din orice unghi.

 

 

 

 

Nuanțe de Culori Cosmice

Inspirață de lumina soarelui care pătrunde în stațiile spațiale ale ROG SAGA, plăcuța de identificare a modelului G16 este imprimată cu tehnologia de litografie Nanoimprint pentru a oferi un efect holografic subtil.

Ergonomie și Flux de Aer

Zephyrus G16 dispune de o balama ErgoLift cu o mișcare de 180°, îmbunătățind ergonomia și ridicând ușor șasiul atunci când este deschis.

Întotdeauna Gata de Acțiune

Bucurați-vă de puterea de a lucra și de a vă juca oriunde, datorită unui șasiu ușor de doar 2 kilograme și cu o grosime mai mică de 20 mm.

Camera web integrată vă permite să vă alăturați fără probleme apelurilor video și să vă deblocați dispozitivul cu Windows Hello.

O baterie de mare capacitate de 90Wh înseamnă mai puțin timp legat de prize și mai mult timp petrecut acolo unde doriți să fiți.

Suportul de încărcare Type-C îi prelungește și mai mult durata de viață, permițându-vă să completați bateria cu blocuri de alimentare portabile pentru a rămâne productiv oriunde.

Tehnologia Wi-Fi 6E super-rapidă integrată permite conexiuni cu latență mai mică peste tot, de la sălile de curs pline până la cafenelele aglomerate.

*Tehnologia de încărcare rapidă este testată atunci când dispozitivul este oprit cu adaptorul implicit inclus cu dispozitivul.

*Timpul de încărcare poate varia cu +/- 10% din cauza toleranței sistemului.

Conectați-vă la Alimentarea Portabilă

USB Power Delivery permite încărcarea de la blocuri de alimentare portabile, astfel încât să nu fie nevoie să vă luptați pentru o priză atunci când bateria se descarcă. Când este timpul să vă conectați la priză și să vă reîncărcați complet, suportul pentru încărcare rapidă inversează direcția, utilizând până la 3A pentru a revitaliza rapid smartphone-urile și alte dispozitive. Dacă nu încărcați procesorul sau GPU-ul discret cu sarcini intensive, puteți utiliza un adaptor mai mic, de până la 100 W, care vă ușurează sarcina pe drum.

*Pachetul de alimentare USB și adaptorul Type-C se vând separat.

*Adaptorul Type-C de 100W este disponibil ca accesoriu inclus în pachet în anumite regiuni.

 

 

Bun venit securității

Conectați-vă cu prietenii și familia fără probleme cu ajutorul camerei web încorporate de 720p, care vă poate debloca în siguranță cu suportul Windows Hello încorporat.
 
 
 

Cheia succesului

Tastați și jucați în confort datorită tastelor cu o distanță de deplasare extra-lungă de 1,7 mm. Cu n-key rollover, nu va trebui să vă faceți griji că veți rata o comandă în toiul bătăliei.

Tastatura este, de asemenea, retroiluminată în culoarea albă, asigurându-vă că puteți fi mereu la curent cu acțiunea chiar și în încăperile mai întunecate.

ARMOURY CRATE

Când doriți să modificați setările, să monitorizați temperaturile sau să vă reparați laptopul, Armoury Crate este centrul dvs. de comandă. Monitorizarea în timp real vă permite să vedeți ce fac GPU, CPU și memoria. RGB poate fi ajustat în funcție de fiecare joc în parte cu Aura Sync. Profilurile de ventilator și de putere vă permit să modificați din mers acustica, furnizarea de energie și caracteristicile termice ale laptopului. Iar ofertele exclusive pentru jocuri vă mențin biblioteca la maxim în orice moment.

SUNET DE CALITATE DE STUDIO

Faceți ca jocurile și conținutul dvs. preferat să prindă cu adevărat viață cu o soluție audio adaptată. Șase difuzoare cu suport Dolby Atmos pot recrea scenele exact așa cum a intenționat artistul, iar funcția integrată de anulare a zgomotului AI bidirecțională poate menține atât sunetul de intrare, cât și cel de ieșire, fără sunete ambientale, permitându-vă să vă concentrați doar pe comunicările esențiale pentru misiune.

 

 

 

Dolby Atmos®

Indiferent dacă utilizați căști sau difuzoare, tehnologia Dolby Atmos® îmbunătățește imersiunea spațială cu efecte sonore surround virtuale mai subtile și stratificate, care pot fi optimize și mai mult cu ajutorul unor moduri presetate special reglate pentru filme și jocuri.

 

 

Anulare a zgomotului în două direcții AI

Tehnologia avansată de anulare a zgomotului Two-Way AI funcționează cu orice dispozitiv de intrare și cu conexiunile în aval, permițându-vă să eliminați zgomotul atât de pe propriul microfon, cât și de pe semnalele de intrare. De asemenea, funcționează pe CPU, eliberând GPU-ul pentru a atinge FPS mai mari în joc. Setările de anulare a zgomotului pot fi chiar personalizate în funcție de program, filtrând aplicații specifice, cum ar fi chat-ul vocal, fără a afecta sunetul jocului pe care doriți să rămână neatins.

Vezi mai mult

Caracteristici generale

Caracteristici cheieTastatură iluminată, Touchpad gesturi multiple, Camera web
CuloareGri
Greutate2 kg
Limbă tastaturăTastatura internationala
Sistem de operareNO OS
SKUGU603ZU-N3015
Tastatură numericăNu

Procesor

Model procesor12700H
Număr nuclee14
Producător procesorIntel®
Tip procesor laptopi7

Display

Diagonală display (inch)16
Luminozitate250 nt
Rezoluţie ecran1920 x 1200
Tehnologie DisplayIPS

Conectivitate

Cititor de carduriMicro SD
Conectivitate WirelessBluetooth, Wi-Fi
Porturi1 x RJ-45 1 x Audio Out/Microfon 1 x USB 3.2 Type C Gen 2 2 x USB 3.2 Type A Gen 2 1 x HDMI 2.1 1 x Thunderbolt v4
Versiune bluetooth5.2

Caracteristici Sunet

Tehnologii audioDolby Atmos

Dimensiuni

Dimensiuni355 x 243 x 19.9 - 22.3 mm

Continut pachet

Conţinut pachet1 x Cablu alimentare, Laptop

Memorie RAM

Capacitate memorie RAM16 GB
Tip memorie RAMDDR4

Capacitate de stocare

Capacitate stocare512 GB
Tip stocareSSD

Placă video

Tehnologii placă videoRTX 4050
Tip chipset videonVidia GeForce RTX

Multimedia

Cameră webDa
Sistem audioDifuzoare stereo
Unitate opticaNu

0 pe baza a 0 recenzii

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să te conectezi sau să creezi un cont nou

Întrebări frecvente

Știm că planurile uneori se schimbă, de aceea returnarea produsului înainte de termenul ales este posibilă. Efectul va fi că TeleRenta îți va reține 10% din chiriile rămase până la finalitatea contractului.

Știm că te poți atașa de electronicele pe care le folosești. De aceea, în primele 11 luni ale contractului de închiriere, ai oportunitatea de a cumpăra produsul închiriat la un preț special.

Toate electronicele pe care le găsești la TeleRenta sunt noi. Mai mult, toate dispozitivele noastre sunt în garanție. În momentul în care le primești, asigură-te că le depozitezi, instalezi, folosești și întreții conform instrucțiunilor producătorului. Pe scurt, că le tratezi cu grija pe care le-o acorzi de obicei lucrurilor la care ții.
Loading...
Căutare>

Ce produs cauți?